Verzorging

Met de slogan “Superfood for your skin” brengt Likami een zuiver biologische en natuurlijke huidverzorgingslijn.

De naam betekent “lichaam” in het Ijslands en verwijst naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. Alle producten bestaan uit plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze superfoods zijn geschikt voor alle huidtypes (zelfs de zeer gevoelige), voor alle leeftijden en zowel voor mannen als voor vrouwen. De ideale verzorging voor het hele gezin!

Het Likami Quadri Gold Complex is een exclusieve mix van 4 bioactieve natuurlijke ingrediënten: duizendblad, salie, grote klit en sint-janskruid. Deze wonderdoeners zitten boordenvol essentiële vitaminen en mineralen die uw huid intens verzorgen.

Geen van de Líkami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. Ze worden verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten, die mooi integreren in ieders interieur.

Likami
Likami Verzorging
Likami Verzorging
Likami Verzorging

Naast verzorgingsproducten biedt Belle Mamzelle te Lier je ook nog een collectie schoenen en accessoires, dameskleding en make-up aan.

Deel deze pagina: