Kleuranalyse & figuuranalyse

Aan de hand van een kleuranalyse ontdek je welke kleurtinten je doen stralen en in harmonie zijn met je huid, ogen en haar.

Bij Belle Mamzelle werken we met het systeem van 12 subseizoenen om je nauwkeurig te kunnen analyseren. Met je verkregen inzichten kunnen we onmiddellijk aan de slag gaan in onze winkel. Je kleurenpallet herkennen, combinaties maken, je leert het allemaal. We stellen samen een aantal outfits samen waarin je er schitterend zal uitzien.

Een buikje, zware benen, vollere armen,… etc. Je kent ze wellicht, jouw mindere punten. Maar al te vaak vergeten we te (h)erkennen dat we een prachtige boezem, een mooi gewelfde derrière, fantastische kuiten of elegante enkels en polsen hebben.

Tijdens een figuuranalyse tonen we je welke kledingstukken je mindere punten camoufleren en  je sterke punten in de kijker zetten. In functie van je lichaamsbouw, beroep en persoonlijke stijl geven we advies inzake pasvormen, belijning, stofkeuze, prints en accessoires.

Figuuranalyse

Bekijk ook zeker onze andere lifestyle-dienst: make-up advies

Verwenmoment

Bij Belle Mamzelle draait alles om het geven van gedegen en professioneel advies in een hartelijke en gemoedelijke sfeer. Zin in een verwenmomentje of vind je dat iemand anders dat verdient? We ontvangen je graag op afspraak!

Winkelavond

Een gezellige winkelavond met vriendinnen bij Belle Mamzelle organiseren kan natuurlijk ook! Indien je hierover meer informatie wenst, gelieve ons een belletje te geven of ons een mailtje te sturen via het contactformulier.

Deel deze pagina: