VAAK GESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Stuur ons een mailtje via het contactformulier. We geven je zo snel mogelijk een antwoord.

In de Anton Bergmanlaan en op Parking Wallenhof – op 1 minuut wandelafstand – kan je vrij parkeren.

Je kan ook betalend parkeren in de Kantstraat, op het Renaat Veremansplein of op het Kartuizersplein. Deze bevinden zich in de gele zone (LRE3). Je betaalt er 0,2€/15min. met een maximum van 4 uur of een dagticket van 4,5 euro.

Voor een korte boodschap kan je in de betalende zone een gratis Liers Halfuur ticket leggen dat je uit de parkeerautomaten kan halen. Je geeft aan de automaat eerst je nummerplaat in en kiest dan voor ‘Gratis ticket’ (op valideren drukken). Leg het parkeerticket achter de voorruit om van de gratis tijd te kunnen genieten.

Klik hier voor meer info over parkeren in Lier.

Bij Belle Mamzelle draait alles rond het geven van persoonlijk advies in een ongedwongen sfeer die online niet te evenaren is. Daarom hebben we bewust gekozen voor een offline ervaring.
Ben je benieuwd? Spring dan gerust eens binnen om deze sfeer aan den lijve te ondervinden.
Uiteraard zijn we online wel aanwezig en kan je ons volgen op Instagram & Facebook. Je kan een groot deel van onze collectie ook ontdekken via onze website.

Wij aanvaarden cash, Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard, American Express, Lierse Centrumbonnen en papieren consumptiecheques van Sodexo en Edenred. Tevens mogelijk om mobiel te betalen.

Vanaf 1 oktober 2022:

Maandag: OP AFSPRAAK
Dinsdag: OP AFSPRAAK
Woensdag: OP AFSPRAAK
Donderdag: OP AFSPRAAK
Vrijdag: 10u30 – 17u00
Zaterdag: 10u30 – 17u00
Zon- en feestdagen: gesloten
Iedere 1ste zondag van de maand: 14u00 – 17u00

Kom je liever in alle rust en veiligheid rondsnuisteren?  Dan ontvangen we je graag na de openingsuren achter gesloten deuren tijdens een privé-shoppingmomentje. Reserveer hier een tijdslotje