DAMESKLEDING

Vrouwelijk, stijlvol, kwalitatief, tijdloos, uniek, inspirerend, toegankelijk en duurzaam, dat is waar we bij Belle Mamzelle voor staan. Deze eigenschappen vertalen zich ook in onze kledingcollecties.

We kiezen tijdloze stukken die jaren draagplezier garanderen, maar verliezen daarbij de mode-, kleur-, stoffen-, print- en motieftrends niet uit het oog.

Ieder kledingstuk wordt zorgvuldig geselecteerd en doorgepast. Er wordt veel aandacht besteed aan criteria als goede pasvorm, mooie afwerking, aangenaam draagcomfort en onderhoudsvriendelijkheid. Ook met de verschillende seizoens- en figuurtypes wordt er bij het samenstellen van de collectie rekening gehouden.

Tevens dragen wij duurzaamheid hoog in het vaandel. De fast-fashion maakt plaats voor duurzame merken die op verantwoorde wijze (ie met respect voor mens en milieu) worden geproduceerd en liefst zoveel mogelijk binnen Europa.

Ons aanbod

Naast dameskleding biedt Belle Mamzelle te Lier je ook nog een collectie schoenen en accessoires, make-up en verzorgingsproducten aan.

Deel deze pagina: