CONCEPT STORE

Wat fijn dat je een kijkje komt nemen op de ‘over-ons’-pagina! Ben je benieuwd wie er achter het Belle Mamzelle verhaal zit?

Wel, laat ik mij kort even voorstellen. Ik ben Barbara, in eerste instantie echtgenote van Tom, mama van Maud en Bas & dus ook het gezicht van Belle Mamzelle.

Van kinds af aan wist ik dat ik ooit een winkel zou openen. Tijdens mijn jeugd heb ik op het strand menig papieren bloem verkocht en ook mijn speelgoedwinkeltje heeft voor uren speelplezier gezorgd. In mijn tienerjaren waren de winkelstraten van Brugge mijn favoriete plek om te vertoeven. Meermaals per week ging ik er de mooie etalages en de vele collecties bekijken.

Na mijn opleiding marketing aan de hogeschool van Gent ben ik mijn professionele carrière in de Supply Chain gestart. Een boeiende en leerrijke wereld, maar mijn passie voor kledij bleef bestaan. In 2007 volgde ik een opleiding tot kleur-en stijlconsulente in avondschool en aansluitend een opleiding tot visagiste.  Na 9 jaar Supply Chain hield ik het voor bekeken. Het eerste moederschap had zich ondertussen aangekondigd en kind nr 2 volgde snel. De periode als huisvrouw heb ik aangewend om mij te verdiepen in snit-en-naad. En toen is mijn respect voor de ontwerper, de tekenaar en de fabrikant pas echt gegroeid!

Het is mijn missie om mooie en tijdloze collecties samen te stellen en samen met jou op zoek te gaan naar die stukken die jou als vrouw doen stralen en jou gelukkig maken.

Kom je binnenkort jou verhaal eens vertellen? Ik ben benieuwd!

Tot snel,
Barbara 

Barbara Clarysse

De Belle Mamzelle concept store te Lier biedt een unieke collectie dameskledingschoenen en accessoires en make-up aan. Bekijk ook zeker ons aanbod lifestyle-diensten: kleur- en figuuranalyse,en make-up advies.

Deel deze pagina: