01/07/2017 Start zomersolden!

Zaterdag 01/07 is het weer zover… Dan kan je mooie koopjes scoren bij Belle Mamzelle. Op de aangeduide artikelen ontvang je 30% korting, vanaf 2 stuks -40%! Wees er snel bij!

Lees verder

24 & 25/06/2017 Summer Kick Off Lier

24 en 25 juni staat er een zomers (althans dat hopen we ten zeerste) Shopping weekend gepland in Lier. De Antwerpsestraat, de Kartuizersvest, de Grote Markt en de Rechtestraat zullen met Streetfood, een Brocante Markt, Volksspelen en Animatie worden gevuld.  Ook de zelfstandige handelaars zullen hun beste beentje voorzetten en voor leuke kraampjes en misschien ook interessante koopjes zorgen. Kom zeker eens langs bij ons kraampje dat in de Kartuizersvest zal worden neergezet en gevuld…

Lees verder

02/04/2017 Zondagopening!

Aanstaande zondag 02/04/2017 zijn we open van 14h – 17h. Iedereen van harte welkom om onze collecties te komen ontdekken. Je ontvangt een leuke attentie bij iedere aankoop!

Lees verder

Nieuw!! Maison Auguste

Er staat alweer een nieuw schoenenmerk in onze winkel!! Ben je op zoek naar een moordpaar schoenen (die dan ook nog eens fantastisch goed zitten)? Probeer deze van MAISON AUGUSTE dan eens! Kwaliteitsschoenen ontworpen door de BELGISCHE designer Luc Dereu. Volledig leer vanbinnen, speciaal ontworpen voor de Belgische damesvoeten en met fantastische schoenleesten. Een topmerk met een eigen identiteit, voor de eigenzinnige vrouw, sexy, tikkeltje stoer en met de nodige dosis stijl.

Lees verder

Laatavondopening donderdag 09/02/2017

Omdat onze laatavondopening vorige week niet kon doorgaan wegens ziekte verwelkomen we jullie graag donderdag 09/02 tussen 19h en 22h. Er hangt al heel wat nieuws in onze rekken! De eerste leveringen van Des Petits Hauts, Suncoo, Islow, 10feet & MbyM kunnen jullie al komen passen!

Lees verder

Gesloten wegens ziekte ;-(

Sinds dinsdag 31/01/2017 zijn we stilaan gevangen door de griep. We houden jullie op de hoogte wanneer we terug aan de beterhand zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Lees verder

Zondagopeningen 11 & 18 december 2016

Nog op zoek naar een leuke eindejaarsoutfit? Of wil je een cadeaubon onder de kerstboom leggen voor een Belle Mamzelle in je familie of vriendengroep?  Op zondag 11 & 18 december zijn we extra open tussen 13h30 en 18h!  

Lees verder

Nieuw!!: Soaked in Luxury

Vanaf vandaag hangt er alweer een nieuw verfrissend merk in onze rekken dat net weer een tikkeltje anders is… SOAKED IN LUXURY is een energiek, internationaal dameskledingmerk met Deense roots.  Draag je graag elegante kledingstukken, rijk aan kleuren, met mooie prints en creatieve details? En dit alles voor een lief prijsje? Dan zal je zeker je gading vinden in de collecties van Soaked in Luxury. Van maatje XS tem XL en wekelijks nieuwe stukken…

Lees verder