Wij genieten van een midweekje rust tijdens de herfstvakantie

De geur van een vochtig herfstbos kan ons wel bekoren. Nu de bladeren stilaan verkleuren en de vochtigheidsgraad op peil is willen wij er even van profiteren om onze wandelschoenen aan te trekken en te genieten van de schoonheid der natuur. Daarom zijn we tijdens de herfstvakantie een midweekje gesloten van maandag 28/10 tot en met vrijdag 01/11. Zaterdag 02/11 zijn we zoals gewoonlijk open van 10h30-17h. Zondag 03/11 houden we naar maandelijkse gewoonte onze ‘eerste-zondag-van-de-maand-opening’ van14h-17h.

Lees verder

Weekend van de klant op 05 & 06 oktober!

Wat zouden we doen zonder jou als trouwe Belle Mamzelle klant? Ophouden met bestaan… En dat willen we uiteraard niet! Kom dus zeker eens langs komend weekend zodat we je persoonlijk kunnen bedanken en ontvang een leuke attentie bij iedere aankoop!     Zaterdag zijn we zoals gewoonlijk open van 10h30 -17h Zondag zijn we open van 14 -17h

Lees verder

NIEUW: schoenen voor steunzooldragers van ‘Recharge Footwear’

Heb ik het al eens met jou gehad over mijn voeten? Nee? Wel, er valt ook niet veel over te vertellen, behalve dat ze verre van perfect zijn…. Wat doorgezakt, hamerteen en als kers op de taart ook nog hallux valgus (ja ja, die geweldig flatterende knobbel aan de grote teen…). Niet echt Instaproof dus… Door mijn staand beroep kreeg ik na een aantal jaren meer en meer last van een brandende pijn aan mijn lieflijke knobbel.…

Lees verder

NIEUW: de geurtjes van ‘Bon Parfumeur’

Wordt jij ook zo in vervoering gebracht door lekkere geurtjes als wij? Zo van die geuren die je in een oogwenk vervoeren naar een een vorig bestaan en een nostalgisch gevoel opwekken? Ik word persoonlijk erg blij van de geur van een vochtig bos tijdens de herfst, een versgebakken brood en de zilte zee op een mooie zomeravond. Of van die geurtjes die we onszelf bewust aandoen: parfums. Jarenlang was ik trouwe draagster van Gucci II tot die…

Lees verder

Laatavondopening donderdag 05/09/2019

Het is alweer de eerste donderdag van de maand dus wij gaan weer laat! De weerkundige herfst heeft z’n intrede gedaan, dus tijd om stilaan te denken aan je herfst- en wintergarderobe. Welkom tussen 19h en 22h om onze nieuwe collecties te ontdekken!

Lees verder

Zondag 01/09 uitzonderlijk gesloten

De eerste zondag van de maand valt dit jaar een beetje ongelukkig samen met de laatste dag van de vakantie, die wij graag  gezellig met onze kindjes willen afsluiten. De zondag daarop klinken wij op onze 13de huwelijksverjaardag (oei oei, als dat maar goed komt…), dus dan hebben wij ook wat te vieren met manlief. Daarom hebben we besloten om onze ‘eerste-zondag-van-de-maand-opening’ van september te verschuiven naar zondag 15/09/2019. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Lees verder

Des Petits Hauts is geleverd!

We zijn afgelopen week druk in de weer geweest om alle leveringen te verwerken en keurig op te strijken. De alweer prachtige breisels van Des Petits Hauts zijn geleverd en liggen op jou te wachten. En als het aan ons ligt mag het een strenge herfst/ winter worden zodat we al dat moois veelvuldig kunnen dragen. De eerste/meeste keuze is aan de rapsten! Tot één dezer!

Lees verder

Zondagopening 25/08/2019

Naar jaarlijkse gewoonte viert de Kartuizerswijk in Lier komend weekend feest. Tot en met zondag 25 augustus swingen en zingen de paterkes uit onze buurt tijdens de 22ste Paterkeskermis. Wij vieren mee en zijn daarom aanstaande zondag 25 augustus open van 10h30-17h.  

Lees verder

Jaarlijkse zomersluiting van 17/07 tem 15/08

Aangezien onze soldenrekken zo goed als leeg zijn en we jou eventjes niet meer willen verleiden met al dat nieuws hebben we besloten om onze vakantie in te zetten. Vanaf woensdag 17/07 gaat ons slot voor een poosje in de grendel en zijn we dus gesloten. Wij staan weer helemaal opgeladen paraat om je te ontvangen met nieuwe collecties vanaf vrijdag 16/08.  

Lees verder